Sport & spellen

Huur nu met je voetbalclub, vrienden of familie een of meerdere van deze super leuke, grote en grappige opblaasspelen. De opblaasspelen zijn voor alle leeftijden leuk. daag je vrienden, familie of je voetbal team uit om deze te gekke opblaasspelen met zijn alle samen te doen, wie daag jij uit tot een potje voetbal darten, snelheid schieten, stropdas schieten of een potje voetbal sjoelen. Of gewoon voor de gekkigheid een potje sla de mol doen om een tikje met de opblaas hamer op zijn bol te geven. Kijk gerust even verder op de site voor allemaal leuke, gezellige en grappige spellen van Populair boekel.

Voetbal Darts/Football Darts 2 in 1!!

Voetbal darts ook wel soccer darts of foot darts genoemd is de nieuwe hit uit Engeland waarbij je je dart en voetbal skills combineert om met klittenband voetballen op een mega opblaasbaar dartbord te schieten. Voel je net als raymond van barneveld en schiet als wesley sneijder de voetbal richting de triple 20.

Opblaasbaar Dartbord Voetbal

Dit grote opblaasbare dartbord heeft een afmeting van 4 x 1,45 x 4,50 Meter en biedt als groot voetbal dartspel de nodig uitdaging bij elk voetbal evenement, bedrijfsfeest, buurtfeest of zeskamp. Je gaat de competitie aan met je vrienden, collega’s of familie en kunt soccer darts vrijwel overal spelen waar voldoende ruimte is. Het soccer darts wordt standaard voorzien van voldoende klittenband ballen en een blower. Naast de benodigde ruimte heb je dus ook een stroompunt nodig (220 Volt).

Soccer Darts Nederland

SMS Verhuur kan het voetbal darten in heel Nederland en België leveren en ophalen, tevens kun je dit opblaasbaar voetbal dartbord ook afhalen in Den Dungen.

Je kunt het soccer darts spel al de dag voor de huur ophalen en de dag na de huur terug brengen, zonder extra kosten! Dus of je nu foot darts in Nederland of België wilt spelen, SMS Verhuur is je graag van dienst met deze nieuwste voetbal attractie.

Aan de andere kant van het soccer dartsbord kunt je het spelletje doen wie de meeste punten kan schieten. Probeer de bal door de open gaten te schieten en probeer zo veel mogelijk punten te verzamelen. Kies je voor de grotere gaten met minder punten of voel jij je de echte Messi en schiet je op het kleine gat met de meeste punten?