Springkussens

Ben je op zoek naar een leuk springkussen voor een kinderfeestje, vriendenweekend of familiedag? Dan ben je bij Populair Boekel aan het goede adres, een springkussen huren is ook leuk in combinatie met XL gezelschapsspellen van Populair Boekel!

 

Springkussen huren in het Brabantse Boekel

springkussen springkussen springkussen springkussen boekel boekel boekel boekel Brabant Brabant Brabant

Een springkussen huren in Boekel? Springkussen verhuur populair Boekel verhuurd diverse springkussens,  XL gezelschapsspellen en luchtkussens voor groot en klein!

 

Springkussens voor familiefeest, buurtfeest, opening, feesten en partijen

Bij Populair Boekel zijn leuke springkussens te huren. Voor elke leeftijd, activiteit en feest hebben we wel een leuk springkussen in de verhuur. Allemaal te huur voor een schappelijke prijs, alle prijzen staan direct bij het juiste springkussen vermeld. Kijk dan ook snel verder voor het huren van een springkussen in het Brabantse Boekel!

 

De springkussens kunnen bij u geleverd, opgebouwd en afgebouwd worden tegen een kleine vergoeding.

Klik voor meer informatie op het springkussen wat u eventueel zou willen huren.

 

Het springkussen Ocean  is  4m x 3.75m x 2.92m

Het springkussen Jungle is  3.9m x 3.15m x 2.9m

Het springkussen Pirate met glijbaan is  4.6m x 3.8m x 2.9m

Het springkussen Jungle is  5,1m x 4,0m x 4,0m

Het springkussen Regenboog  is 3.9m x 3.15m  x 2.9m

Het springkussen multifun jungle olifant is 6.5m x 9.5m x 6.5m

Het springkussen multifun jungle olifant + zwembad is 6.5m x 11.0m x 6.5m

Het springkussen Tiger slide is 4.0m x 7.0m x 4.0m

 

Een springkussen is tegenwoordig nergens meer te missen, de kinderen zijn de hele dag druk bezig met het spelen en stoeien op het springkussen.

 

Prijzen voor het huren

Bij Populair Boekel betaal je alleen voor de dagen wanneer het springkussen staat, dus niet de ophaaldag en terugbrengdag.

Je kunt het springkussen gratis ophalen bij ons in het magazijn, of je kan het laten bezorgen door Populair Boekel. De kosten voor het bezorgen van springkussens in Boekel bedraagt € 25,-. Buiten Boekel wordt er voor het halen en brengen van de springkussens, per gereden kilometer € 0,55 gerekend.

Het op- en afbouwen van grote springkussens is € 35,- per product.

Als we een springkussen ophalen, dan bouwen we hem ook meteen mee af. Dan kan het springkussen van Populair Boekel ook meteen gecontroleerd worden of hij nog in de juiste staat is. Zodat het springkussen weer veilig en mooi schoon naar de volgende huurder kan.