XXL Gezelschapsspellen

Voor familiedagen, vriendenweekenden, zeskampen of andere sportieve en leuke dagen ben je bij SMS Verhuur aan het juiste adres. Hier vindt u alle leuke en grote spellen die wij in de verhuur hebben om u een sportieve, leuke en gezellige dag te bezorgen.

hindernisbaan/stormbaan

Onze hindernisbaan is 15 meter lang plezier. Omdat er geen grote klimobstakels op dit luchtkussen/hindernisbaan zitten kun je er een zeer rappe tijd op neerzetten. Ook behendigheid is vereist. Op deze hindernisbaan vindt je kruiptunnels, kleine heuvels en bokspilaren. Door de diversiteit aan obstakels is dit een echt spectaculaire attractie! Wie durft de uitdaging aan?

 

Op en afbouw

De stormbaan/hindernisbaan weegt 175 kilogram, ongeveer 10 minuten mee bezig om hem op te zetten.

Om de stormbaan/hindernisbaan af te bouwen, moet je aan de voor en achterkant van de stormbaan/hindernisbaan de touwtje van het luchtgat open maken, daarna heb je de stormbaan/ hindernisbaan binnen 5 minuten met 2 man opgerold.

 

Benodigdheden

De stormbaan/hindernisbaan is gemakkelijk op en af te zetten met 2 man.

De stormbaan/hindernisbaan is het beste te vervoeren met een aanhanger of met een bestelbus.

U kunt de hindernisbaan ook door ons laten bezorgen voor €40 binnen boekel en voor elke kilometer bij boekel betaalt U €0,75 cent per gereden kilometer.

 

Extra informatie

De stormbaan/hindernisbaan wordt opgeblazen met 2 blowers, aan allebei de kanten van de stormbaan/hindernisbaan staat 1 blower.

De blowers om de stormbaan/hindernisbaan op de blazen zijn 1100 watt, en is gewoon op 220 volt stroom.

De afmetingen van de stormbaan/hindernisbaan om hem te vervoeren is  1.0mx0.m8x0.8

De stormbaan/hindernisbaan is al te huur voor €200 per dag